Henkilökohtaistamisen dokumentointi Wilmassa alkanut

Jyväskylän aikuisopistossa henkilökohtaistamisen dokumentointi Wilmassa on alkanut. Useita alkuvuodesta aloittaneita ryhmiä on jo mukana. Ohjeet dokumentointiin on laadittu ja tallennettu kuntayhtymän intraan. Asiasta järjestetään koulutuksia jo ennen kesälomia ja ne jatkuvat syksyllä.

Toteutuksessa on vahvasti mukana ohjelmistotoimittaja Starsoft. Pilotissa mukana olevien tutkintovastaavien kanssa on käyty läpi henkilökohtaistamiseen ja arviointiin sekä tutkinnon suunnitteluun liittyvää teknistä toteuttamista. Ensimmäiset arvioinnit on päätetty siirtää kesäkuulle, jolloin odotuksissa on tekniikan valmistuminen.

Muutamilla opettajilla on opetuskäytössä ollut tabletteja. Niistä ja niiden toimivuudesta on saatu ensimmäisiä käyttökokemuksia. Innostus tablettien käyttöön on olemassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *