Noniin

Hei!

Kaksi viikkoa on kulunut aika nopeasti. Olemme aloittaneet työt pienien alkuongelmien jälkeen.  Meillä oli ongelmia kämppämme kanssa ja nyt olemme vaihtaneet huonettamme neljästi. Tällähetkellä asumme henkilökunnan huoneen sijaan hotellihuoneessa, mutta emme vielä tiedä kuinka kauan saamme olla täällä. Vilma aloitti työt ravintolan puolella ja Sirke respassa.

Vilma: Ravintolassa olen auttanut astioiden keräilyssä ja kattamisessa. Olen myös päässyt ottamaan jonkin verran tilauksia vastaan ja tuonut juotavia asiakkaille. Olen tehnyt aamu sekä iltavuoroa.  Kun ravintolassa on ollut hiljaisempaa olen päässyt myös baariin työskentelemään. Työntekijät ovat mukavia ja auttavaisia. 

IMG_3874

Sirke: Respassa olen päässyt perehtymään hotellin tarjontaan. Ensimmäisinä päivinä kiertelin kartan kanssa hotellia ympäri tutustuen eri rakennuksiin ja huoneisiin ja missä mikäkin huone sijaitsee. Sen jälkeen olen vienyt uusia asiakkaita huoneisiinsa, koska kartta joka asiakkaille annetaan saapuessa on todella epäselkeä kun on monia eri rakennuksia yms.. Olen myös päässyt käsittelemään kreikankielistä varausjärjestelmää joka on haastavaa… Kuitenkin olen sitä paljon oppinut ja pystyn tekemään tiettyjä asioita muistista. Olen myös tehnyt erilaisia paperitöitä.  Toivon että jatkossa pääsen enemmän tekemisiin asiakkaiden kanssa.

Kolmannen viikon eli seuraavan viikon jälkeen vaihdamme työpisteitämme. Eli Vilma respaan ja Sirke ravintolaan. Meillä on kaksi vapaapäivää viikossa, yleensä maanantai ja tiistai. Ensimmäisenä viikkona lähdimme Finnmatkojen oppaiden kanssa Rethymnonin kiertokävelylle ja illalliselle Vanhaan Kaupunkiin, jossa hotellimme omistaja kertoi kaupungin historiasta yms. Olemme myös itse tutustuneet kaupunkiin ja pidämme paikasta. Tänään meillä on ollut vapaapäivä ja olemme nauttineet auringosta rannalla:)

IMG_3956IMG_3883

On kyllä ilimoja pidelly!! xD

1 thought on “Noniin

  1. Hei tytöt,

    mukava kuulla teistä! Hienoa, että olette saaneet työt alkuun ja sujumaankin.

    Laittakaapa tietoa työvuoroistanne Connect Pro -yhteyden ottamista varten loppuviikosta tai ensi viikon alussa….

    t.Sirkku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *