Buenos tardes !

Hmm… Eka viikko takana ja todella tyytyväisenä täällä ollaan. Minulla oli todella isot ennakkoluulot “koulussa työskentelystä” ja “perhe majoituksesta”, mutta niinkuin jo osasin aavistaa kaikki ennakkoluulot oli täysin typeriä. Elikkä siis perheessä asuminen, no on totta että asun jonkun muun talossa, mutta ei täällä mikään serranon perhe meininki ole 😀 Talo on kolmessa kerroksessa oleva iso lukaali, jossa majailee espanjaan tulevia opiskelijoita. Minun hyone on iso jossa minulla on isot vaatekaapit, oma tietokone, telkkari ja oma iso parveke.

14271944483071646747557Perheen lapset ovat jo vanhoja eivätkä asu enää kotona, joten täällä on tämä pariskunta vain. Pariskunta on todella mukava ja on ihan kivaa että tietää että joku “pitää sinusta huolta” toisin kuin jos olisit yksin jossain hotelli huoneessa asumassa. Jos kuvailisin tätä paikkana niin perjaatteessa tässä on majatalon idea, mutta hotellin hienous ja lisänä välittävät ihmiset ympärillä jolta voi kysyä neuvoa. Täydellistä? 🙂 p.s. minulle kuuluu puolihoito perheessä eli aamupala ja päivällinen, joka on ihan kiva siihen nähden että perheen isä on espanjalainen kokki joten ruoka on kyllä aivan loistavaa vaikka onkin hyvin erilaista kuin suomessa.

Perheessä siis asuu myös muita opiskelijoita ympäri maailmaa tähän asti olen tavannut jo hollantilaisia, italialaisia, korealaisen, amerikkalaisen, tanskalaisia, etelä afrikkalaisia? Ja muutama on tullut vielä lisää ketä en ole vielä tavannut, koska jokaisella on omat aikataulut ja kaikki tulee ja menee omia menoja. Suurin osa näistä opiskelijoista on tietty vaan viikon tai kaksi joka on perjaatteessa minulle hyvä koska ihmiset siis ehtivät vaihtua monesti täällä ollessani. 🙂

20150318_120340

Sitten “koulussa työskentely” kyllähän ne lähettivät silloin listan mitä minun työnkuvaan kuuluu, mutta jotenkin se oli todella vaikeaa vaan uskoa. Ainut ajatus mikä pyöri päässä oli että “mitä matkailupalveluiden tuottaja tekee espanjan kielisessä koulussa?” Noh totuus oli vähän erilainen 😀 On totta että aamupäivällä koulussa opetetaan espanjan kieltä, mutta kun tunnit ovat loppuneet n. 2-3 aikaa paikka muuttuu kuin matkatoimistoksi. Joten perjastteessa minä olen töissä tässä kyseisessä matkatoimistossa ja minun ei tarvitse välittää koulun toiminnasta. Koulussa on myös 3 muuta harjoittelijaa, 2 hollantilaista ja 1 ranskalainen.

No sitten mennyt viikko… Ensimmäisellä viikolla olen tehnyt pääasiassa toimisto- ja paperihommia, koska minulla on ollut espanjan kielen tunteja joten on pitänyt pysyttäytyä ihan tässä lähellä. Toimistotöihini on kuulunut esim aktiviteettien “tuotekorttien” uusimista ja fiksaamista. Sen lisäksi olen mapittanut papereita jotka otetaan toureille mukaan jaettavaksi asiakkaille. Toisinsanoen olen tehnyt juurikin sitä työtä mitä olen koulussa opetellut ja mitä tulevaan ammattiini kuuluu.

millasirkeViikonloppuna olin moikkaamassa Sirkeä puolimatkassa Fuengirolassa, jossa vietimme 1 yön 🙂 Seuraavat viikot ovatkin sitten todella mukavia, kun minut on laitettu mukaan erilaisille turisti retkille ! 

Myöskään vastoinkäymisiltä ei ole vältytty, mutta kaikesta on selvitty joten ei niillä niin väliä. 🙂

lampo

 

 

Ja aurinko paistaa tietenkin ! 🙂