Kolmas alueellinen työseminaari Oulussa 12.6.2015

eLuvat-hanke on nyt järjestänyt kaksi alueellista työseminaaria osana opetus- ja kulttuuriministeriön järjestämislupien haku- ja käsittelyprosessin kehittämistä. 12.3. Jyväskylässä ja 17.3. Espoossa pidettyjen seminaarien materiaalit löytyvät tämän blogin Materiaalit-sivulta. eLuvat-hanke on mukana myös AMKEn yhteistyöfoorumilla M/S Gabriellalla 24.-26.3.

Kolmas alueellinen työseminaari järjestetään Oulussa perjantaina 12.6. klo 9-14. Paikka on varauksessa, vahvistusta emme ole vielä saaneet.

Seminaarin ajankohtaa siirretään kesäkuulle, jotta meillä on enemmän kerrottavaa. CSC – Tieteen tietotekniikan keskus rakentaa parhaillaan ensimmäisiä prototyyppejä ”AmKoute”-järjestelmästä mm. ensimmäisten alueellisten työseminaarien annin pohjalta. Oulun työseminaarissa pääsette näkemään ja kommentoimaan käyttöliittymäkuvien sijaan uuden järjestelmän prototyyppiä! Käymme myös läpi ensimmäisten työpajojen tulosten pohjalta luotuja koulutuksen järjestäjien prosessikuvauksia ja hahmoteltuja roolituksia, joiden pohjalta laaditaan varsinaiset ohjeet järjestelmän käyttöön.

Tarkempi ohjelma – Jyväskylän ja Espoon seminaarien parannettu painos – julkaistaan aivan lähiaikoina. Ilmoittaudu mukaan 31.5.2015 mennessä!

Lämpimästi tervetuloa mukaan kehittämään järjestämislupien haku- ja käsittelyprosessia ja meille kaikille yhteistä apuvälinettä siihen!